2015-01-25 02:02:10
Φωτογραφία για ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ : ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΓΚΟΛ!
Ο Φορτούνης βίωσε όπως τόνισε ο ίδιος μία πρωτόγνωρη εμπειρία στο Ηράκλειο, καθώς διευκρίνισε πως όση ώρα έκανε ζέσταμα τον... έβριζε η κερκίδα!

Ο Φορτούνης είπε στη NOVA για:

Το τέρμα του με τον ΟΦΗ: Εντάξει σίγουρα είναι ακόμα πιο καλή η ψυχολογία μετά από αυτό. Μου ζήτησε ο προπονητής να κάνω αυτά που έπρεπε και λειτούργησα έτσι. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Κερδίσαμε με ομαδική δουλειά και κοιτάμε τώρα μπροστά.

Την αλλαγή λογικής με Περέιρα: Ο κύριος Περέιρα μας ζητάει διαρκώς να πρεσάρουμε μπροστά. Στο Β' μέρος το κάναμε πολύ και καλά. Κλέψαμε μπάλες και έτσι βάλαμε και τα δύο γκολ.

Τον Τσόρι: Ο Τσόρι είαι ένας τεράστιος παίκτης. Πάντα βοηθάει την ομάδα. Είναι ηγέτης. Εγώ μαθαίνω πολλά και αυτόν και σε κινήσεις και ειδικά στις προπονήσεις. Είναι πολύ καλό παιδί. Μας δίνει διαρκώς συμβουλές και είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι δίπλα του.


Την συνέχεια του Ολυμπιακού: Έχουμε 3-4 παιχνίδια που είναι δύσκολα. Γι' αυτό όμως είμαστε και μεγάλη ομάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και όποιος χρειαστεί να μπει θα κάνει το 100%. Δουλεύουμε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία.

Την αντίδρασή του στον πανηγυρισμό: Έκανα ζέσταμα για 20 λεπτά. Ήταν αρκετή ώρα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο να μας βρίζουν συνέχεια. Μας έβριζαν συνέχεια στο ζέσταμα. Δεν αντέδρασα καθόλου αλλά μετά ήθελα να πανηγυρίσω πολύ καλά για το γκολ. Γι' αυτό έκανα αυτήν την αντίδραση.

Την επιστροφή του στην Ελλάδα: Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Για να έρθω εδώ είμαι απόλυτα έτοιμος. Η πίεση είναι μεγάλη. Το ξέρω. Αυτό δεν με πειράζει καθόλου. Όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δίνω το καλύτερο και να βελτιώνομαι συνεχώς. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι όλο και καλύτερος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ