2015-01-26 00:08:46
Φωτογραφία για Διαβάστε το μήνυμα Μιχαλολιάκου μέσα από την φυλακή
Μήνυμα μέσα από το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού έστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, χαιρετίζοντας τη «μεγάλη νίκη του εθνικιστικού κινήματος».

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτη δύναμη για δεύτερη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. «Και αυτό ενώ ευρίσκομαι τόσο εγώ όσο οι συναγωνιστές-βουλευτές και άλλα στελέχη της ΧΑ, παράνομα και άδικα στη φυλακή για ενάμιση έτος».

Αυτή τη μεγάλη νίκη την πετύχαμε την ίδια στιγμή που δεν μπορέσαμε να έχουμε μια ισότιμη και δημοκρατική όπως θέλουν να λένε από το καθεστώς εκλογική αναμέτρηση. Αποκλεισμένοι από όλους. Με ένα πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών από όλους, σημείωσε ο γγ της ΧΑ.

Επίσης όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει στο μήνυμά του, ότι "έχουμε νωπή τη λαϊκή εντολή να είμαστε στη Βουλή, θα εκπροσωπήσουμε τον ελληνικό λαό, και όχι στη φυλακή".

Τέλος αναφέρει ότι ασφαλώς και θα λάβουμε αν και εφόσον δεν ευδοκιμήσει η πρώτη και δεύτερη διερευνητική εντολή, την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης γιατί έτσι επιβάλει ο νόμος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ