2015-01-28 20:20:53
Φωτογραφία για ΚΙ ΑΛΛΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!
Την... μπαλωθιά της χρονιάς έριξαν τα Χανιά, που «ισοφάρισαν» την ήττα τους από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον κέρδισαν με 1-2 στα Γιάννενα και πέρασαν μέσω των πέναλτι (3-5) στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, πήγαν το ματς στην παράταση και στα πέναλτι, όπου επικράτησαν με 3-5, με τον Μανιά να είναι ο... μοιραίος.

Η ομάδα των Χανίων συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου, όπου στη φάση των ομίλων είχαν νικήσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και πήραν ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας εκτός συνέχειας και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο, οι Χανιώτες έκαναν την υπέρβαση αφού κατάφεραν να… ισοφαρίσουν την εντός έδρας ήττα τους με 2-1, επικρατώντας με το ίδιο σκορ μέσα στους Ζωσιμάδες.

Ο Σαπαλίδης στο 36’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έπαιξαν με αρκετούς αναπληρωματικούς. Όταν όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κρητικού στο 43’ οι Χανιώτες πήραν τα... πάνω τους.


Στο 53’ ένας άλλος Κρητικός έγραψε το 1-1 με κεφαλιά, ενώ στο 85’ με τον ίδιο τρόπο και εκμεταλλευόμενος άστοχη έξοδο του Σωτηρίου, ο Γκότοβος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μανιάς ήταν ο μόνος (ο πρώτος που κλήθηκε να εκτελέσει για τους Γιαννιώτες) που αστόχησε, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (60' Τζημόπουλος) Χαρίσης, Ηλιάδης (79' Μανιάς), Γιάκος (100' Ίλιτς), Σαπαλίδης, Κρητικός.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
S&P: ΣΕ GREDIT WATCH NEGATIVE Η ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
S&P: ΣΕ GREDIT WATCH NEGATIVE Η ΕΛΛΑΔΑ
ACDSee: AppStore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ACDSee: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ