2015-01-29 19:40:26
Φωτογραφία για BackupAZ: Cydia update v1.7-2...δημιουργήστε αντίγραφα για την ασφάλεια σας
Είναι μεγάλη η απογοήτευση όταν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να επαναφέρετε το iphone σας και δεν είχατε προλάβει να κρατήσετε κάποιο αντίγραφο Με το iTunes όπως γνωρίζετε μπορείτε να επαναφέρετε μόνο ότι έχετε επίσημα από την Apple και φυσικά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εδώ όμως έρχεται η εφαρμογή BackupAZ να σας λύσει τα χέρια και σε ότι αφορά το jailbreak όπως πηγές του cydia πακέτα ακόμη και το πως έχετε διαμορφώσει την αρχική σας οθόνη με τα εικονίδια των εφαρμογών και τα widgets.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μονο που χρειάζεται είναι να πατήσετε την επιλογή του αντιγράφου που σας ενδιαφέρει και σε δευτερόλεπτα θα το έχετε έτοιμο.

Για την επαναφορά η πρόσθετε στην συσκευή σας ένα παλιό αντίγραφο η επιλέγεται αυτό που είναι αποθηκευμένο και πατάτε επαναφορά και το πολύ σε 4-5 λεπτά έχετε πάλι την συσκευή σας όπως ήταν πριν.

Τα αρχεία των αντιγράφων αποθηκεύονται στην διαδρομή / var / mobile / Library / Preferences / BackupAZ όπου και μπορείτε να τα διαχειριστείτε όπως θέλετε αλλά και απευθείας από την εφαρμογή, εκτός από την επιλογή για επαναφορά έχετε την δυνατότητα να τα ανεβάσετε στο Dropbox.

Το BackupAZ θα το βρείτε στο ρεπό του ModMyi
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ