2015-01-29 19:15:38
Φωτογραφία για Κινδύνεψε ο Διοικητής της Ασφάλειας Πάτρας και τα 3 παιδιά του απο αφηνιασμένο Βούλγαρο φορτηγατζή
Σοκαρισμένη είναι ακόμη η οικογένεια του Διοικητή της Ασφάλειας Πάτρας Θανάση Παπανικολάου, που... κινδύνευσε σοβαρά το βράδυ της Τετάρτης από οδηγό φορτηγού, ο οποίος τους επιτέθηκε αναίτια.

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε το tempo24.gr, τα όσα διαδραματίστηκαν στην λίγη ώρα που διήρκησε η επίθεση του Βούλγαρου φορτηγατζή ειπώθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πάτρας, που εκδίκασε, σήμερα, την υπόθεση μετά την σύλληψη του αλλοδαπού οδηγού, για απρόκλητη επίθεση , επικίνδυνες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, καθώς σε καμιά περίπτωση δεν έγιναν πειστικοί οι αστείοι ισχυρισμοί του.

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ Θανάσης Παπανικολάου μαζί με τα τρία παιδιά του (δύο κορίτσια και ένα αγόρι) έκαναν τον περίπατό τους στην περιοχή του νέου λιμανιού. Πέρασαν κοντά απο το φορτηγό του δράστη και ξαφνικά άρχισαν να δέχονται βροχή από πέτρες!


Ο Διοικητής της Ασφάλειας προσπαθώντας να προστατεύσει τα παιδιά του απο την απρόκλητη επίθεση, πήγε κοντά στον Βούλγαρο για να τον σταματήσει. Αυτός όμως -όπως είπωθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία- ανέβηκε γρήγορα στην καμπίνα του φορτηγού και από ψηλά άρχισε να κλωτσά με δύναμη τον Θανάση Παπανικολάου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει (ήταν εμφανή στο πρόσωπό του τα χτυπήματα που είχε δεχθεί).

Σε ερωτήσεις του δικαστή γιατί με τέτοιο μένος πετούσε πέτρες και χτύπησε απρόκλητα έναν πατέρα τριών παιδιών, υποστήριξε πως φοβήθηκε και τους θεώρησε κλέφτες ! Το Δικαστήριο δεν πίστεψε τα όσα υποστήριξε ο βούλγαρος οδηγός και τον καταδίκασε στην 24μηνη ποινή με αναστολή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ