2012-05-01 23:39:32
Φωτογραφία για ΦΕΪΣΑ... Η ΠΡΩΤΗ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ» ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Τη φετινή χρονιά o Λιούμπιμορ Φέισα έπαιξε μέχρι τον Νοέμβριο, στην συνέχεια υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο Μόναχο από τον δικό του γιατρό, επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση, έδειξε ότι πατάει γερά στα πόδια του και πώς μπορεί να ποντάρει πάνω του ο Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά, κάτι που πιστεύει ακράδαντα και ο Βαλβέρδε.

Πολλοί στο Ρέντη υποστηρίζουν ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα μπορεί να αποτελέσει του χρόνου την πρώτη γερή «εσωτερική» μεταγραφή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μπορεί να αποχωρεί από το Λιμάνι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει συζητήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μαρινάκη, αλλά και μετά τον τελικό «Εγώ θα είμαι εδώ σε ό,τι με χρειαστεί ο Ολυμπιακός», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Φέισα, αυτό που τον έχει εντυπωσιάσει τον Βαλβέρδε είναι ο διασκελισμός του πέρα από τα όποια άλλα ποδοσφαιρικά χαρίσματα έχει.


Το τρέξιμό του, η ικανότητά του να «διαβάζει» το παιχνίδι, να γυρίζει στην άμυνα και να παίρνει την μπάλα, ξεκινώντας εκείνος την επίθεση ή πιο απλά, το γεγονός ότι σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει... πιάτο το σύστημα της αντίπαλης ομάδας, είναι στοιχεία τα οποία τον χαρακτηρίζουν.

Ο ίδιος ο Φέισα έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιχνίδια που έπαιξε στα Γιάννενα και στο Περιστέρι ήταν περισσότερο αναγνωριστικού χαρακτήρα, αφού ήθελε να δοκιμάσει και το πόδι του, να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Το πίεσε, το έφερε σε... κόντρα και δεν του έβγαλε την παραμικρή ενόχληση.

Στόχος του πλέον, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, είναι να μπει δυνατά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να διεκδικήσει φανέλα βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ