2015-02-04 12:48:24
Φωτογραφία για ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Τη... «συμφωνία κυρίων» που επιτεύχθηκε στις συζητήσεις για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης στην Τούμπα θα αθετήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, εφόσον τελικά ηγηθεί της αποστολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ αρχικά, όπως λένε, είχε συμφωνηθεί να μην παραστούν οι πρόεδροι των δύο ομάδων στα παιχνίδια σε Καραϊσκάκη και Τούμπα, προκειμένου να μη δοθεί αφορμή για εντάσεις (αυτό φυσικά πέρσι δεν... ίσχυε), ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων εμφανίζεται έτοιμος να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα με την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Από τον ΠΑΟΚ, δηλώνουν... ενοχλημένοι από την αλλαγή στάσης του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι θα πρόκειται για... «αθέτηση της συμφωνίας κυρίων» που επιτεύχθηκε στις συζητήσεις για τα μέτρα ασφαλείας.

* Όταν έρχεσαι εσύ στο Φάληρο και πας στη σουίτα με όλες σου τις ανέσεις και το... κασκολάκι σου, είναι καλά ε; Δείτε κάτι... πονηρούς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τελευταία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ