2015-02-04 23:50:36
Φωτογραφία για ΕΙΧΕ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ!
Με το σφύριγμα της λήξης στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ρικάρντο Σα Πίντο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αγκάλιασε και φίλησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Ο ίδιος εξήγησε λίγο αργότερα, στην κάμερα της Nova, γιατί το έκανε, εκφράζοντας παράλληλα και τα... παράπονά του για την διαιτησία: «Αγκάλιασα τους παίκτες μου γιατί υπέφεραν σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου έδιναν φάουλ, φάουλ, φάουλ... εναντίον της ομάδας μας. Δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε αυτά που ήθελα αλλά δεν έφταιγαν».

Βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού... «Αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες» σχολίασε.

Στη συνέντευξη Τύπου επανέλαβε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε ακόμη πέντε λεπτά θα ισοφαρίζαμε. Εγώ είδα τον Ολυμπιακό να κάνει κάποιες ευκαιρίες και να σκοράρει από μια στημένη φάση».


Ερωτηθείς γιατί άργησε η ομάδα του να διεκδικήσει το ματς, εξήγησε: «Γνωρίζαμε καλά τη διαφοροποίηση της εικόνας του Ολυμπιακού επί Περέιρα. Είχαμε μια συγκεκριμένη τακτική. Για λίγο δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ρισκάραμε στο τέλος, είχαμε και μια αναγκαστική αλλαγή στην πορεία της αναμέτρησης και δεν προλάβαμε να πάρουμε την ισοπαλία».

Όσο για την μάχη του τίτλου; «Δεν θεωρώ ότι έχει κριθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως πως αν ο Ολυμπιακός νικήσει στην Τούμπα, θα πάρει το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που εγώ δεν μπορώ να πάρω το πρωτάθλημα, ας το κατακτήσει ο Περέιρα», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ