2012-05-02 10:08:41
Φωτογραφία για Δύο τα φαβορί
Δύο τα φαβορί 2/5/2012

Μπορεί οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή να αναμένονται μετά από τη φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο οι υπεύθυνοι στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει -και ούτε πρόκειται- να ασχολούνται με το θέμα. Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει με αρκετούς ωστόσο μετά από την περίπτωση του Έμερι, η οποία χαρακτηρίζεται ως η ιδανική, δύο είναι οι τεχνικοί που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Ο Βάσκος μπορεί να αποτελεί εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτίμησε στο συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάτσει στον πάγκο της ομάδας. Αντίστοιχα, παραδέχθηκε ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας δύσκολα θα είναι και ο Μαρτίνεθ.

Εκτός αυτών των δύο από την ισπανική αγορά απομένουν δύο δυνατές λύσεις. Ο Μίτσελ, Μαρτίνεθ (Λεβάντε) και Ολτρα, ενώ από την Πορτογαλία οι Ντομίνγκος, Σα Πίντο και Περέιρα. Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες αλλά οι Πειραιώτες θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Μαρτίνεθ δεν έχει απορριφθεί, ενώ η περίπτωση του Ολτρα της Ντεπορτίβο είναι δύσκολη.


Από την Πορτογαλία ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ψηλά στη λίστα, αλλά προφανώς δεν αποτελεί μια από τις «καλές» επιλογές καθώς εάν ήθελαν οι ερυθρόλευκοι θα είχαν κάνει τις κινήσεις τους. Τέλος ο Σα Πίντο αποτελεί στόχο αλλά πολύ δύσκολα θα αφήσει την Σπόρτινγκ στην οποία έχει ήδη έναν επιτυχημένο χρόνο.

www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ