2015-02-10 12:55:25
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας του στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η «μάχη» της ΑΕΚ με τους ερυθρόλευκους στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (11/2) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου προκάλεσε και ερωτηματικά αναφορικά με την παρουσία των επισήμων της Ένωσης στο φαληρικό γήπεδο. Όπως είναι φυσικό, η προσοχή στράφηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη και κατά πόσο θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα στην αποστολή της ομάδας του συνοδεύοντάς την στο πρώτο ματς των «8» του θεσμού.

Όμως οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του ισχυρού άντρα της Ένωσης στο εξωτερικό δεν του επιτρέπουν να βρεθεί στο Καραϊσκάκη. Ο Μελισσανίδης βρίσκεται στο Λονδίνο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν θα δώσει το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο, κάτι που άλλωστε σκεφτόταν έτσι κι αλλιώς να μην κάνει προκειμένου να μην δώσει αφορμή να ξεφύγει η προσοχή από το καθαρά αγωνιστικό μέρος.

Συνεπώς, της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στο επικείμενο παιχνίδι θα ηγηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ