2012-05-02 12:21:05
Φωτογραφία για Αλλά λένε και άλλα θα κάνουν...
Πηγή: Ποντίκι

Της Μιχαλούς

 Θεωρίες και επιχειρήματα περί "χαμένης" ψήφου και ισχυρών/αυτοδύναμων κυβερνήσεων, κορώνες περί "πατρίδος" και "ύψιστων εθνικών στόχων", σε συνδυασμό με... ποταμούς κροκοδείλιων δακρύων, δίνουν και παίρνουν.

Αποπροσανατολίζουν τους πολίτες με το δίλλημα της ακυβερνησίας λες και αν κυβερνήσουν και πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν θα συνεχιστεί η κατρακύλα και οι ζωές μας ως δια μαγείας θα αλλάξουν προς το καλύτερο!!!!

Και τελικά όπως κάθε φορά αλλά λένε και άλλα θα κάνουν… Οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες, τις έχουν συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ  και πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως τα τέλη Ιουνίου. Πρώτο στη λίστα έρχεται  το ξεπούλημα των στρατηγικών μονοπωλίων, όπως είναι η ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, ΧΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και IBC και κατά το δεύτερο μισό του έτους λιμένες, αεροδρόμια και την Εγνατία Οδό, οι απολύσεις στο δημόσιο, οι περικοπές μισθών- συντάξεων και οι νέοι φόροι έχουν επιλεγεί. Ειδικότερα έρχονται 150.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μείωση των μσθών στον ιδιωτικό τομέα 15% και 20% στο δημόσιο, μείωση των εφάπαξ μέχρι και 50% του ύψους του και καταβολή του σε 90 μηνιαίες δόσεις, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τομέα του εμπορίου.  Άμεσα θα λάβουν φοροεισπρακτικά μέτρα 11,6 δισ. ευρώ. 


Και έχουμε και συνέχεια: Επιπλέον περικοπές στις παροχές υγείας, κατάργηση των φοροαπαλλαγών, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ.

Για αυτό πρέπει να σκεφθούμε καλά υπεύθυνοι ΕΙΜΑΣΤΕ εμείς με τις δικές μας... εκλογικές και πολιτικές επιλογές.
youpayyourcrisis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERDOĞAN-ÖZEL
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERDOĞAN-ÖZEL
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ