2012-05-02 12:41:13
Φωτογραφία για Φαβορί για τον Ολυμπιακό ο Ντομίνγκος Πασιένσια
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος προπονητής για τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα δεδομένα για τον 43χρονο Πορτογάλο.

Ο Μάης αναμένεται να είναι "καυτός" για τον Ολυμπιακό στο θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ντομίνγκος Πασιένσια είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Οι πιθανότητες του 43χρονου Πορτογάλου προπονητή να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού αυξήθηκαν σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε συνάντηση το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ατζέντη του Ουνάι Έμερι, μεγάλο πόθο της διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας.

Από την συνάντηση δεν προέκυψε κάποια σημαντική εξέλιξη με τον 40χρονο προπονητή. Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ θέλησε να κερδίσει και άλλο χρόνο προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερες προτάσεις για τον προπονητή της Βαλένθια.


Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να περιμένει μέχρι την φιέστα της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο περιθώριο της συνάντησης με την Θύρα 7 άφησε λίγες πιθανότητες να συνεργαστεί ο Ολυμπιακός με τον Ουνάι Έμερι, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει προπονητής ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στον Ολυμπιακό, θεωρούν, ότι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν νέο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς έχει περίπου το ίδιο βιογραφικό με τον Ισπανό. Είναι νέος, φιλόδοξος, εργατικός, έβγαλε την Μπράγκα από την αφάνεια, δημιουργεί ομάδες και του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, στα συν του είναι ότι δεν έχει ιδιαίτερο υψηλό κασέ.

Στα μείον του είναι ότι απέτυχε στην Σπόρτινγκ που έφθασε μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με προπονητή τον Σα Πίντο. Άφησε την ομάδα της Πορτογαλίας στις αρχές του Φλεβάρη, μετά από πολύ κακή εικόνα, όταν έμεινε 16 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα.

Αυτή την στιγμή επικρατέστερος είναι ο Πασιένσια, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο καθώς ενδέχεται να προκύψει νέα λύση για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ