2012-05-02 13:48:04
Φωτογραφία για Ακτιβιστής της Greenpeace εισήλθε με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε πυρηνικό σταθμό
Ένας ακτιβιστής της Greenpeace πέταξε επάνω από τον πυρηνικό σταθμό του Μπιζέ στη Γαλλία και στη συνέχεια εισήλθε στις εγκαταστάσεις με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με μοτέρ, ανακοίνωσε η γαλλική χωροφυλακή και η διεθνής οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος.

"Ενας ακτιβιστής της Greenpeace έφθασε με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με μοτέρ κατά τις 07.40 το πρωί, πραγματοποίησε πτήση επάνω από τον σταθμό, πέταξε ένα καπνογόνο και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο εσωτερικό του σταθμού όπου και συνελήφθη", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της χωροφυλακής της περιφέρειας του Εν.

"Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να σταλεί ένα μήνυμα προς τους δύο προεδρικούς υποψήφιους (Σαρκοζί και Ολάντ) που αρνούνται τους κινδύνους που προέρχονται από την πυρηνική ενέργεια.

Θέλαμε να αναπαραστήσουμε μία εξωτερική επίθεση, του τύπου πτώση αεροσκάφους", δήλωσε από την πλευρά της η Σοφιά Μαζνονί, υπεύθυνη πυρηνικών θεμάτων της Greenpeace Γαλλίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ακτιβιστές της Greenpeace, θέλοντας να αναδείξουν τα κενά ασφαλείας των πυρηνικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησαν θεαματικές επιχειρήσεις κατορθώνοντας να εισέλθουν στους πυρηνικούς σταθμούς του Νοζάν-σιρ-Σεν (βορειο-ανατολική Γαλλία) και του Κριά (νότια Γαλλία).

taneatouoropou.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ