2012-05-02 14:09:41
Φωτογραφία για 2 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
       Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Ταύρου

Σύμβολο: «Οι Πρωτόπλαστοι γυμνοί, τρώγοντας τον απαγορευμένο καρπό»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι προικισμένος με πολλά χαρίσματα αλλά διαθέτει και ένα καταλυτικό ελάττωμα. Η κοινή λογική δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσει την αναρχική του φύση, που, σχεδόν πάντα, συνοδεύεται από ένα έντονο καλλιτεχνικό ταλέντο. Μπορεί να γίνει διακεκριμένος καλλιτέχνης ή διανοητής γιατί έχει μια υψηλής τάξης αισθητική αλλά συνάμα να είναι και ένας καβγατζής, ζηλιάρης και αντιδραστικός άνθρωπος.


Όπως συμβαίνει με όλους τους ζηλιάρηδες, η επιτυχία των άλλων τον ενοχλεί. Συχνά, φαίνεται σαν να ψάχνει πως να δημιουργήσει «μπελάδες» κι αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο ενισχύει αυτή την τάση του, μπορεί να φτάσει στο σημείο να κοντραριστεί με τους νόμους, όχι γιατί είναι ανέντιμος ή εγκληματίας αλλά γιατί τον προκαλεί ό,τι του παρουσιάζεται σαν απαγορευμένο και χαίρεται πιο πολύ τα κέρδη που μπορεί να πετύχει με μια «κομπίνα» παρά με τη σωστή δουλειά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τα ρούχα κάνουν τον άνθρωπο. Οι γυμνοί άνθρωποι έχουν μικρή ή μηδαμινή επιρροή στην κοινωνία» Mark Twain.

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Τσακ-μπαμ! Έτσι οφείλετε να δράσετε, αν θέλετε να έχετε την βοήθεια των ουρανών. Καταστάσεις που χρονίζουν και περνούν από σαράντα κύματα, όχι μόνον δεν ευνοούνται αλλά ενδέχεται να δημιουργήσουν αχρείαστη ένταση και προστριβές. Από εκεί και ύστερα βέβαια, θα πρέπει να θυμάστε πως easy come, easy go... Κάποια «θεματάκια» ενδέχεται να προκύψουν και για τους ήδη δεσμευμένους, που μπορεί να... εξαγριωθούν, βλέποντας τον σύντροφο τους να έχει γίνει μήλον της Έριδος.

Οικονομικά

Πίσω και σας έφαγα! Αυτό λέει ο Άρης, αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν αδιαφορήσετε απέναντι στις επιβουλές, επιδιώκοντας μια πιο ειρηνική διευθέτηση των διαφορών, μάλλον θα χάσετε τον καιρό σας. Όσον αφορά τα έσοδα σας, μπορεί να αυξηθούν θεαματικά, μόνον αν πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο. Από την άλλη, θα χρειαστεί προσπάθεια για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, αφού σε πολλές περιπτώσεις τα χέρια σας θα είναι ...τρύπια!

astrology.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ