2012-05-02 14:19:36
Φωτογραφία για Γιατί το «διέλυσαν» Κοτοβός με Αρναούτογλου
Τι είναι αυτό που ειπώθηκε σε συνέντευξη και στάθηκε αφορμή για τον οριστικό χωρισμό.

Μία συνέντευξη στάθηκε η αφορμή για τον οριστικό χωρισμό του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νικόλ Κοτοβός Η αντίστροφη μέτρηση για τους «τίτλους τέλους» ξεκίνησε, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, όταν ο παρουσιαστής πήγε καλεσμένος στη εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και ρωτήθηκε για την Ράνια Θρασκιά, με την οποία παλαιότερα διατηρούσε δεσμό. 

 

«Μία απίθανη προσωπικότητα και ένας απίθανος άνθρωπος και θα τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή, ακόμα και αν δεν τη ξαναδώ», ήταν η απάντηση του Αρναούτογλου, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι οι δύο τους συναντήθηκαν τυχαία πριν από λίγο καιρό και μίλησαν  

Οι κουβέντες αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Νικόλ και προκάλεσαν την απογοήτευσή της, αν και η σχέση της μέτραγε μόλις τρεις μήνες.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η Νικόλ δήλωσε ανοιχτά στον Γρηγόρη ότι δε θέλει να συνεχίσουν, παρά τις δικές του προσπάθειες να την πείσει για το αντίθετο. 

 

Ο παρουσιαστής δέχτηκε τελικά το χωρισμό καθώς έβλεπε τις μέρες να περνούν χωρίς να ξεθυμάνει ο θυμός της πρώην, πλέον, συντρόφου της.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ