2012-05-02 14:20:03
Φωτογραφία για Τις κρυφές ιερόδουλες στη Λαμία ποιος τις ελέγχει για AIDS
Υγειονομική βόμβα στη καρδιά της πόλης και όλοι αδιαφορούν...Αυτή είναι η αλήθεια και ας ξυπνήσουμε επιτέλους Οι ηλικιωμένοι "πάνε" με τις κρυφές ιερόδουλες της πλατείας Πάρκου και μετά πάνε στα σπίτια τους, φιλάνε και χαϊδεύουν τα εγγόνια τους.

Με αφορμή τα όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας με τις ιερόδουλες που ήταν φορείς του AIDS και τα όσα ακόμα δεν έχουν διαπιστωθεί, όμως όλοι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ΄ότι φαίνονται.

Το LamiaReport έχει αναφερθεί πολλές φορές στις αλλοδαπές κυρίες που κάνουν πιάτσα στην πλατεία Πάρκου, οι περισσότερες με τους ντ@β@τζήδες να τις παρακολουθούν από κοντά. Οι πελάτες κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, που οδηγούνται σε κοντινά ξενοδοχεία.

Αν υποθέσουμε, που πολύ αμφιβάλλουμε, ότι οι δηλωμένες ιερόδουλες που είναι στα γνωστά σπιτάκια με το κόκκινο φωτάκι στη Νέα Μαγνησία ελέγχονται και έχουν πιστοποιητικό υγείας, αυτές της πλατείας Πάρκου ποιος τις ελέγχει;


Γιατί επιτρέπετε κύριοι αρμόδιοι να υπάρχει αυτή η Υγειονομική βόμβα μέσα στην καρδιά της πόλης;;;

Ως LamiaReport θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε και να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι γυναίκες αυτές όχι μόνο δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά είναι ΘΥΜΑΤΑ αδίστακτων ανθρώπων και κυκλωμάτων, που τις οδηγούν σε έναν αργό, εξευτελιστικό και βασανιστικό θάνατο. Υπάρχουν όμως και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, που πρέπει να τιμωρηθούν γι αυτή τη κατάντια τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ