2015-02-17 19:08:35
Φωτογραφία για Θα αντισταθούμε και πάλι στους Ναζί - Δεν κάνουμε πίσω
Αγαπητό Tromaktiko,

Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στον τύπο και το διαδίκτυο το φρικτό πόλεμο τον οποίο... έχουν εξαπολύσει οι Βάρβαροι εναντίων του Έθνους μας.

Με τις ευλογίες αλλά και τη βοήθεια των ντόπιων δοσίλογων, πρώην κυβερνητών της χώρας αυτής, προσπαθούν να κάμψουν την αντίσταση και το φρόνημα του περήφανου λαού μας. 

Grexit, καταστροφές, έλλειψη… χαρτιού υγείας! Σεισμοί, λιμοί καταποντισμοί θα συμβούν στη χώρα μας αν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ αντισταθεί στους ΝΑΖΙ Κέλτες της κεντρικής Ευρώπης οι οποίοι αιματοκύλισαν δύο φορές τον κόσμο στην νεότερη ιστορία σε ισάριθμους Παγκόσμιους πολέμους.

Και τώρα με τα υποταγμένα τσιράκια τους (άλλους, Ολλανδούς κλπ απολίτιστους) προσπαθούν για μία Τρίτη φορά να ελέγξουν την Ευρώπη. Ξεκινώντας αυτή τη φόρα όχι από τη Γαλλία ή την Πολωνία, αυτές οι δύο έχουν ήδη προσκυνήσει τη σβάστικα, αλλά από τη χώρα που εξ αιτίας της έχασαν το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Τη χώρα για την οποία ο πρόγονός τους Αδόλφος Χίτλερ, παραδέχτηκε ότι ήταν η μοναδική χώρα που ξέρει να πολεμάει και οι στρατιώτες της δε φοβούνται το θάνατο.


Ε ναι λοιπόν φίλοι Κέλτες, εδώ ήταν η αρχή του τέλους σας πριν από 74 χρόνια, εδώ θα γίνει και πάλι η παγκόσμια επανάσταση που θα ελευθερώσει για μια ακόμη φορά τον κόσμο από τη μπότα και τη σβάστικα.

Δε σας φοβάμαι, έμαθα από τον παππού μου αλλά και από άλλους που σας πολέμησαν εκεί στα βουνά, στις πόλεις , στα χωριά μας ότι δεν είστε ανίκητοι.

Πάτησα τα ιερά και αιματοβαμμένα χώματα ου Ρούπελ και του Μπέλλες, εκεί που ο «Ανίκητος» στρατός σας έφαγε τα μούτρα του. Στη λεβεντογένα Κρήτη που ακόμα την ακούτε και τρέχετε.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει Ελληνική κυβέρνηση. Για πρώτη φορά οι Έλληνες διαδηλώνουν εναντίων σας χωρίς οι δοσίλογοι να μπορούν να κάνουν κάτι.

Για άλλη μια φορά η Ελλάδα θα δώσει το σύνθημα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ. ΟΙ ΗΡΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και να θυμάστε «Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει».

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ