2012-05-02 15:30:05
Φωτογραφία για Η Δέσποινα Βανδή μιλά για το τέλος της φιλίας με την Ελένη Μενεγάκη
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «OK!», η Δέσποινα Βανδή μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την παρεξήγηση που την απομάκρυνε από την Ελένη Μενεγάκη, μετά από φιλία χρόνων.

«Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση για κάτι που είχα πει σε ένα περιοδικό -το πήρε άσχημα- αλλά δεν το εννοούσα έτσι όπως το εξέλαβε» λέει αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Είπα κάτι δημόσια, που το έλεγα για πλάκα και σ΄ εκείνη. Της το εξήγησα, το κατάλαβε. Καμιά φορά όμως χάνεσαι με ανθρώπους. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την Ελένη. Μου άρεσε που ερχόταν σπίτι, έκοβε μια ντομάτα από τον μπαχτσέ και την έτρωγε. Έτσι είμαι κι εγώ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, τα παιδιά, το σπίτι, το καλό φαΐ. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως κάποια στιγμή, συναντηθούμε ξανά» προσθέτει, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης λέει σχετικά τα «αντίο» που έχει αναγκαστεί να πει στη ζωή της: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι έχω σταματήσει να τους αγαπώ. Μπορεί να έχω απογοητευτεί, να έχω πληγωθεί, αλλά η αγάπη δεν φεύγει ακόμα και αν δεν μιλιόμαστε πια».
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ