2012-05-02 16:30:33
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Όπως ξεκαθαρίζουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την ονοματολογία δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις από τους ερυθρόλευκους όσον αφορά την πρόσληψη νέου προπονητή,

Ο Πορτογάλος Ντομίγκος Πασιέντσια και ο Ισπανός Μίτσελ Γκονζάλες φέρονται να είναι οι επικρατέστεροι για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή, με τους Περέιρα, Σα Πίντο από την Πορτογαλία και Μαρτίνεθ της Λεβάντε, Όλτρα της Λα Κορούνια από την Ισπανία να είναι σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα.

Ονόματα που επιβεβαιώνονται εμμέσως από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, με την διαφορά ότι διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση αφού δεν πιέζει ασφυκτικά ο χρόνος. Άλλωστε «Είναι δύσκολο τόσο νωρίς, από τις αρχές Μαίου, να δεχτεί κάποιος προπονητής επιπέδου να κλείσει για τη νέα σεζόν εφόσον έχει χρόνο να εξετάσει κι άλλες προτάσεις που ενδεχομένως θα δεχτεί».

Στον Ολυμπιακό τονίζουν επίσης ότι δεν έχουν κάνει κρούση για κανέναν παίκτη, ούτε για τον Ρόζεμπεργκ της Βέρντερ από την στιγμή που η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ της Τζιμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο και Μήτρογλου και όπως λένε κίνηση για επιθετικό θα γίνει μόνο εφόσον φύγει κάποιος ή κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες.


Οι διοικούντες το Ολυμπιακό ασχολούνται κυρίως με την οργάνωση της φιέστας και το φιλικό στην Αυστραλία για το οποίο κορυφώνονται και εκεί οι ετοιμασίες από την πλευρά των ομογενών οι οποίοι ετοιμάζουν απίστευτη υποδοχή στο αεροδρόμιο και σε όλη την παρουσία της αποστολής, με αποκορύφωμα το φιλικό με την Βίκτορι στο οποίο θα βρεθούν στο γήπεδο περίπου 30.000 Έλληνες για να αποθεώσουν τον Ολυμπιακό!

Το μεσημέρι της Πέμπτης υπάρχει συνάντηση διοίκησης-δημοσιογράφων στον Πειραιά, για το αποχαιρετιστήριο γεύμα της σεζόν και ενδεχομένως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα προπονητή και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ