2012-05-02 16:30:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας : Η εθνική προδοσία της Μουτσάτσου…
Ο Γιώργος Λιάγκας γράφει στη Realnews  τις απόψεις του για την Κατερίνα Μουτσάτσου και το βίντεο για την Ελλάδα που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook.

«H Kατερίνα Μουτσάτσου γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, όπου είχε σταλεί ο πατέρας της από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά έζησε μόλις δυο μήνες εκεί. Ήρθε στην Ελλάδα και στη συνέχεια σπούδασε στη Σορβόνη, έζησε σε Παρίσι και Κωνσταντινούπολη και ενώ θα μπορούσε να έχει μείνει σε όποια χώρα επιθυμεί, επέλεξε να γυρίσει στην Ελλάδα. Όλο και κάποιον ρόλο έκανε, χωρίς, ωστόσο, να κάνει την τεράστια επιτυχία. Από το να μαραζώνει στην ανεργία, λοιπόν, επέλεξε -και πολύ ορθά- να πρωταγωνιστήσει σε τούρκικο σίριαλ. Οποία ντροπή! Έπεσαν όλοι να τη φάνε! Ακόμα και οι συνάδελφοί της. Με ποιο δικαίωμα, άραγε, η συγκεκριμένη… ανθέλλην ηθοποιός επέλεξε την τηλεόραση της γείτονος; Μα, με το δικαίωμα που έχουμε όλοι μας στην εργασία, όπου τη βρούμε, αν δεν τη βρίσκουμε στον τόπο μας.


Έπειτα από αυτή την… εθνική προδοσία, η κοπέλα έφυγε και πάλι για Αμερική για να βρει δουλειά. Μόνο που αυτή η «προδότρα», επειδή δεν αισθανόταν καλά με ό,τι άκουγε και έβλεπε, επέλεξε να φτιάξει ένα βιντεάκι για να το ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook. Ένα βίντεο που μιλάει για το ποια πραγματικά είναι η Ελλάδα.

Τι ακολούθησε; Δεύτερη εθνική καταστροφή! Το τι άκουσε πάλι, δε λέγεται. «Είναι άθλια ηθοποιός και έπαιξε πολύ κακά». Λες και η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι είναι η Κατίνα Παξινού. «Το ‘κλεψε από την αντίστοιχη καναδική διαφήμιση για μπίρες». Λες και στην τέχνη όλα προκύπτουν από παρθενογένεση. Χώρια που στη συγκεκριμένη περίπτωση η αντιγραφή ήταν καλύτερη από το πρωτότυπο. Είπαν ακόμα και ότι «το έκανε για να τη δουν οι ατζέντηδες στην Αμερική».

Ακόμα κι έτσι δεν καταλαβαίνω, πού είναι το κακό. Αυτό που με πείραξε περισσότερο απ’ όλα, όμως, είναι πως την κριτική στην κοπέλα αυτή, η οποία κάτι έκανε για τον τόπο, την κάνουν αυτοί που δεν έκαναν ούτε θα κάνουν ποτέ τίποτα. Γιατί έχει γίνει εθνικό σπορ η μιζέρια, η ζήλια, η κακία. Αν είσαι μάγκας, κύριε, κάνε πρώτα κάτι κι εσύ και μετά ισχυρίσου ότι το δικό σου είναι καλύτερο. Πώς, όμως, πάντα κρίνεις χωρίς να μας δείξεις ποτέ αν και τι μπορείς να κάνεις; Α, και κάτι τελευταίο. Στη Μουτσάτσου δεν πρότεινε κανένα κόμμα να βοηθήσει την Ελλάδα στις εκλογές. Βλέπετε, το βιντεάκι έγινε μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Μην αγχώνεστε, όμως, Έλληνες. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Και στην παρούσα φάση έχουν αναλάβει να τη σώσουν πολλοί άλλοι, καλύτεροι συνάδελφοι της Κατερίνας Πηγή: Realnews
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ