2012-05-02 16:53:13
Φωτογραφία για Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΩ TWITER ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ
του Jack the RipperΟ Πάνος Καμμένος έδωσε από το twitter απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο γνωστός τηλεαστέρας δραχμολάγνος Δημήτρης Καζάκης..(Βίντεο)

έγραψε ο Π.Καμμένος «Το non paper τής Ν.Δ. Και ο βίος του στην Goldman Sachs, οι ύβρεις του κατά του Μίκη Θεοδωράκη είναι η απάντηση».

Η απάντηση Καμμένου ήταν για την  συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι της Κρήτης ο Δημήτρης Καζάκης,που κατηγόρησε τον Πάνος Καμμένο, ότι του έταξε χρήματα ώστε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος στις...

εκλογές της 6ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα δήλωσεστο Κρήτη Tv:

Καζάκης: Η αντιπρόταση που έγινε σε αυτή την απάντηση, ήταν η εξής: Ωραία, εφόσον πιστεύετε ότι χάνεστε σε αυτή την ιστορία δέχομαι να μπει ο Δ. Καζάκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημοσιογράφος: Σας είπε ο κ. Καμμένος;

Καζάκης: Ναι, ήταν η αντιπρόταση. Και να πάρει το ΕΠ.ΑΜ. όσα λεφτά θέλετε για να μπορέσει να έχει τη δυνατότητα εκλογικής καθόδου ή στήριξης.


Δημοσιογράφος: Λεφτά;

Καζάκης: Χρήματα.

Δημοσιογράφος: Από πού; Αφού δεν δικαιούστε με βάση…

Καζάκης: Όχι, ιδιωτική χορηγία.

Δημοσιογράφος: Από τον κ. Καμμένο;

Καζάκης: Ναι. Βεβαίως η απάντηση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Από θέση αρχής δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνήσουμε εδώ πέρα. Δεν είναι το θέμα του Δημήτρη Καζάκη αν θα εκλεγεί με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο. Αν ήταν αυτό η ιστορία υπήρχαν κι άλλες λύσεις.
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ