2012-05-02 16:47:45
Φωτογραφία για Αμέτρητες... αποχωρήσεις
Το ρόστερ του Αρη θα υποστεί τεράστιες αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι, μια και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποχωρήσουν πάνω από μια ντουζίνα πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. 

 Η διαφαινόμενη αποχώρηση όμως του Ντάρσι Νέτο είναι κάτι παραπάνω από μια απώλεια ποδοσφαιριστή, μια και σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής για τους «κίτρινους». Μια εποχή που ξεκίνησε με την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2006-07. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κατέφθασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την επόμενη σεζόν με σημαντικές περγαμηνές, μια και την προηγούμενη χρονιά είχε αγωνιστεί σε Σάντος και Φλουμινένσε. Αν και δεν ξεκίνησε δυναμικά τους πρώτους μήνες, γρήγορα έγινε αναπόσπαστο στέλεχος της ενδεκάδας, αλλά και μια σημαντική μορφή στα αποδυτήρια των «κιτρίνων».

Δεν είναι μυστικό, πως μαζί με τον κολλητό του Σέρχιο Κόκε (μοιράζονταν πάντα το δωμάτιο στο ξενοδοχείο), αποτέλεσαν στα τέσσερα χρόνια της κοινής παρουσίας τους ηγετικές μορφές των «κιτρίνων», εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε πάρα πολλά παιχνίδια και αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια από τους φίλους του Αρη. Ειδικά τις τελευταίες τρεις σεζόν, όταν φανέρωσε και το ιδιαίτερο ταλέντο του στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, που του έδωσαν τη δυνατότητα να πανηγυρίσει μπροστά στη «Θύρα 3» πολλά από 13 γκολ που πέτυχε με την «κίτρινη» φανέλα.

πηγή : sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ