2012-05-02 17:48:03
Φωτογραφία για Δεν είμαστε σε κώμα...
Δεν είμαστε σε κώμα. Τα υπεύθυνα κόμματα για την κατάσταση που ζούμε ας το πάρουν απόφαση ότι τα έχουμε κηδέψει 2 χρόνια τώρα.

Η ανάσταση πέρασε και ο μόνος που αναστήθηκε ήταν ο Θεάνθρωπος και ο θυμός μας. Δεν μπορείτε πλέον να μας απειλήσετε, να μας κοροϊδέψετε, να μας βασανίσετε και μας βάλετε να πληρώνουμε τις αμαρτίες σας. Ότι και αν βγει από τις κάλπες θα είναι σίγουρα καλύτερο από μια εκβιαστική υφαρπαγή ψήφου δίνοντας συνέχεια σε μια μαύρη σελίδα της ιστορίας που γράψατε για τον Ελληνικό λαό χωρίς την συναίνεση του. Τα σενάρια που γράφετε για την επόμενη μέρα, χωρίς την παρουσία σας, τι άλλο μπορεί να φέρουν στον τόπο; Την ολοκληρωτική εξαθλίωση; Ε και; Τι να έρθει σε μια νύχτα τι να έρθει σε ένα χρόνο. Αυτός ο τρόπος να ρίχνετε σε δόσεις την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου για να μας φτάσετε εκεί που θέλετε σιγά σιγά ώστε να το δεχτούμε καλύτερα μας έχει κάνει μανιοκαταθλιπτικούς. Τέρμα πια. Θα μάθουμε από την αρχή να ζούμε σαν οργανωμένη κοινωνία και θα βολευτούμε με ότι βγάζει αυτός ο ευλογημένος τόπος.


Εσείς είστε παρελθόν. Θα σας θυμόμαστε όταν θα λέμε στα εγγόνια μας παραμύθια για τον ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε γιατί πρέπει να φοράνε τα παπούτσια τους μέχρι να τρυπήσουν. Έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε τα τέρατα στη λησμονιά.

Για τους νέους συνδυασμούς ένα έχω να πω. Αρχίζω να βλέπω στα πρόσωπα μερικών την ίδια ματαιοδοξία για δόξα και αναγνώριση και ακόμα δεν πήγαμε στις εκλογές.

Για την ενημέρωση σας, τα χημικά και τα ασφυξιογόνα δεν μπορούμε να τα αντέξουμε. Όντως έχουν αποτέλεσμα πάνω μας. Αυτό σε περίπτωση που σε μερικούς μήνες θα μπείτε στο τρυπάκι να εφαρμόσετε την ίδια τακτική με τους προηγούμενους. Το γράφω αυτό γιατί δεν πρόκειται να σας αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο... ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ. vasilis556.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ