2012-05-02 18:22:43
Φωτογραφία για «Deal Ρόμα με Βίλας-Μπόας»
Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι θα είναι από τη νέα σεζόν ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των Τζαλορόσι σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Η Ρόμα φέτος στήριξε πολλές φορές τον Ισπανό, όμως τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν έναν τεχνικό και όπως φαίνεται θα τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου του «Ολίμπικο». Για μία ομάδα που ξόδεψε αρκετά χρήματα το καλοκαίρι και που ξεκίνησε τη σεζόν με νέο αέρα και προσδοκίες οι 14 ήττες είναι πάρα πολλές και πέρα από την αποτυχία για έξοδο στο Champions League, ο Λουίς Ενρίκε αφήνει τους πρωτευουσιάνους εκτός και από το Europa League, στο οποίο στο ξεκίνημα της σεζόν αποκλείστηκε από τα προκριματικά. Ολα αυτά έφεραν τσουνάμι κριτικής και οι Πορτογάλοι μιλούν για την επόμενη μέρα Σύμφωνα με όσα έγραψε η A Bola, ο αντικαταστάτης έχει ήδη βρεθεί για τους Ρωμαίους. «Οσον αφορά αυτόν που θα πάρει τη θέση του Λουίς Ενρίκε, το ιταλικό κλαμπ έχει αποφασίσει να επενδύσει στον Αντρέ Βίλας-Μπόας έτσι ώστε να επιστρέψει στο Champions League σε έναν χρόνο» αναφέρεται στο δημοσίευμα από την πατρίδα του τεχνικού που πολλοί βιάστηκαν να βαφτίσουν «Special Two».


Οπως προκύπτει, οι Τζαλορόσι προσέγγισαν τον 35χρονο την προηγούμενη σεζόν, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν εξαιρετικά υψηλές και έτσι τη θέση πήρε ο Ενρίκε και ο Βίλας-Μπόας πήγε στην Τσέλσι. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Βαλένθια έχει ενδιαφερθεί επίσης για τον Πορτογάλο, όμως δεν προχώρησε αφού έμαθε ότι υπάρχει deal με την Ρόμα.

«Θα ήταν τιμή η Ρόμα»

Ο ατζέντης του πρώην προπονητή των Πόρτο και Τσέλσι έκανε σαφές ότι ο πελάτης του θα ενδιαφερόταν για τη δουλειά στην Ρόμα αν ο τελικά ο Λουίς Ενρίκε αποτελέσει παρελθόν. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τις φήμες για συμφωνία της Ρόμα με τον Βίλας-Μπόας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές και δεν έχει πάρει καμία απόφαση. Εχει ακουστεί για τους Τζαλορόσι εδώ και λίγο καιρό και σίγουρα θα ήταν τιμή να προπονήσει έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όμως είναι νωρίς να το συζητήσουμε» είπε ο μάνατζέρ του Κάρλος Γκονσάλες σε συνέντευξη στο Rete Sport.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ