2012-05-02 18:30:14
Φωτογραφία για Ψηφίζουμε δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και έχουν ρεαλιστικές θέσεις!
Γράφει ο Αιας

Το ποτάμι δεν γυρίζει, πια, πίσω. Το καθεστώς του δικομματισμού αποσυντίθεται και καταρρέει και όλοι οι εκπρόσωποί του διασύρονται ανοιχτά μπροστά στα μάτια μας.

Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε βάσει δημοσκοπήσεων. Ψηφίζουμε για να μη μας κλέψουν κι άλλο το μισθό και τη σύνταξη, γιατί μείναμε άνεργοι, για δωρεάν υγεία και παιδεία, δηλαδή με οικονομικά και πολιτικά κριτήρια. Ψηφίζουμε, «χωρίς αυταπάτες», δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και την καταστροφή της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχουν ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις για την έξοδο από ..... το τούνελ της βαρβαρότητας του Μνημονίου. 

Περισσεύουν αυτές τις μέρες οι τεχνικές αναλύσεις για την «ματαιότητα της ψήφου» σε σχηματισμούς που προπαγανδιστικού μηχανισμοί φέρουν κάτω από το όριο του 3%, που αυθαίρετα έχει θέσει το άθλιο πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχει χαμένη ψήφος. Η θεωρία περί «χαμένης ψήφου», αποτελεί την επιθανάτιο προπαγάνδα του καταρρέοντος συστήματος, ενώ υπήρξε πάντα το όπλο «νομιμοποίησης» όλων των καλπονοθευτικώνεκλογικών συστημάτων, όπως το σημερινό.


Χαμένη ψήφος είναι η αδιάφορη ψήφος. Χαμένη ψήφος είναι η «από συνήθεια» ψήφος. Χαμένη ψήφος, ή ψήφος αυτοκτονίας είναι η ψήφος στους πρωτεργάτες της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, στους σύγχρονους μακελάρηδες της αξιοπρέπειάς μας, στους καταχραστές και ανίκανους διαχειριστές του εθνικού μας πλούτου.

Το μεγάλο στοίχημα των εκλογών αφορά στην πολιτική σταθερότητα και τη θετική προοπτική του τόπου, που θα εξασφαλισθούν μόνο με κυβέρνηση συνεργασίας, στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας, από προοδευτικές δυνάμεις ικανές να υψώσουν ανάχωμα στην πολιτική της συμφοράς και να διαπραγματευθούν ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, Ανάπτυξης και Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Η παρουσία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στη Βουλή θα λειτουργήσει ως καταλύτης για τη συγκρότηση της προοδευτικής διακυβέρνησης.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πτώση 1,96% στο Χ.Α.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πτώση 1,96% στο Χ.Α.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ