2012-05-02 18:42:07
Φωτογραφία για Τσίπρας: Έχεις ξεφύγει, Βενιζέλος: τράτζικ
Ο έρωτας, ο βήχας... και η πολιτική αντιπαλότητα δεν κρύβονται. Ενίοτε δε επιστρατεύονται και δόσεις χιούμορ, προκειμένου να εξαπολυθούν τα φαρμακερά βέλη. 

Η γνωστή διαφήμιση με τον Κίτσο και την Τασσούλα, αποτέλεσε έμπνευση για την αντιπαράθεση ανάμεσα σε Τσίπρα και Βενιζέλο, ένα πολιτικό ζεύγος που συχνά πυκνά ανταλλάσσει σφοδρά πυρά. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε ο Ευ. Βενιζέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την έκφραση που χρησιμοποίησε ο κ. Τσίπρας για τον ίδιο ότι "έχει ξεφύγει".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα: "θα χρησιμοποιήσω και εγώ μια έκφραση από την ίδια διαφήμιση: τράτζικ".

Ο Ευ. Βενιζέλος κλιμάκωσε την επίθεση του εναντίον του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ: "Υπάρχει ένα όριο και το όριο δεν είναι ο σεβασμός σε εμάς, αλλά ο σεβασμός στον πολίτη που δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε στο γήπεδο των προσωπικών μας επιδιώξεων".

Πρόσθεσε, αναφορικά με τον Αλ. Τσίπρα, ότι "η πρότασή του οδηγεί με ακαριαίο τρόπο έξω από την ευρωζώνη, σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, σε αλυσιδωτό κλείσιμο των επιχειρήσεων, σε ανακοπή εισαγωγών-εξαγωγών, σε απομόνωση της Ελλάδας και σε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ανέργους".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ