2012-05-02 19:36:00
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ: ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ
Εξαιρετικά χαρούμενος για την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό δήλωσε σε συνέντευξή του στο "sportnetcy.com", ο Ρόι Κάρολσε.

Αναλυτικά ο τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων μίλησε για:

Την κατάκτηση του Κυπέλλου:

Ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα. Τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν έκανε πολλές ευκαιρίες και προσπάθησε να μας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και προσπαθούσαμε συνεχώς να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Τελικά αυτό ήρθε στο τέλος της παράτασης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε και τους δύο στόχους μας. Με την κατάκτηση και του Κυπέλλου κλείσαμε μια εξαιρετική χρονιά.

Το πρώτο τέρμα που δέχθηκε και την παρουσία του:

Ήταν ιδιαίτερα καλοί για μένα αυτοί οι μήνες. Δεν έχει σημασία αν εγώ ήμουν καλός ή όχι. Όλοι παίζουμε για το καλό του Ολυμπιακού. Το θέμα δεν είναι ποιος θα είναι ο καλύτερος, αλλά να βοηθάμε τον Ολυμπιακό.


Ο τελικός ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε αρκετά γκολ στην αρχή του αγώνα αλλά δεν τα καταφέραμε. Τελικά δέχτηκα το πρώτο μου γκολ, αλλά είμαι χαρούμενος που πήραμε το Κύπελλο, ακόμη και με γκολ ένα λεπτό πριν από τη λήξη της παράτασης.

Το πως ένιωσε στην φετινή χρονιά καθώς μετά τον ΟΦΗ ήρθε ο Ολυμπιακός:

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για ό,τι κατάφερα φέτος. Από τη μέρα που έφυγα από τον ΟΦΗ έπαιξα κάποια παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Έκανα κάποια πολύ καλά παιχνίδια και μετά πήρα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Τον κόσμο του Ολυμπιακού και την σχέση του μαζί του:

Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος μου δίνει δύναμη. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν πολλοί την ομάδα τους και την στηρίζουν με πάθος και ψυχή. Μας βοηθάνε ώστε να δίνουμε περισσότερα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού:

Να απολαύσουν την ζωή τους και να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η χώρα σας. Εύχομαι υγεία στον κόσμο και να είναι πάντα δυνατοί και να μας στηρίζουν όπως τώρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ