2012-05-02 21:56:02
Φωτογραφία για ΔΩΝΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που δε χρησιμοποίησε εξ' αρχής τον Κώστα Μήτρογλου, αφού πίστευε πως οι Καραμάνος και Επστάιν θα έκαναν ζημιά στην ανάπτυξη του ΠΑΟ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου:

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ήταν φυσικό και επόμενο να κουραστούμε από τον τελικό. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος μας, αφού η μεταβολή της θερμοκρασίας μας επηρέασε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιέσαμε ψηλά, βρήκαμε χώρους, ανοιχτό γήπεδο και είχαμε τον έλεγχο.

Όμως δεν λειτουργήσαμε σωστά, ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να δυσκολέψουμε και άλλο τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε άτυχοι, διότι είχαμε το δοκάρι του Καραμάνου και στην επόμενη φάση ο Τοτσέ ισοφάρισε. Μετά είχε την υπεροχή και απείλησε.

Ίσως δεν το σκέφτηκα καλά το παιχνίδι, διότι υπέθεσα ότι με τους Καραμάνο και Επστάιν, που είναι ταχείς ποδοσφαιριστές, θα χαλάσουν την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Όμως εάν είχα χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου, με τις συνθήκες που είχαμε δημιουργήσει θα πετύχαινε σίγουρα άλλο ένα γκολ».


Για το στόχο του Ατρόμητου στα πλέι οφ:

«Όταν μπήκαμε πρώτη φορά στην πεντάδα στο πρωτάθλημα, είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να στοχεύουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Και θα διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο, εάν δεν πετάγαμε τέσσερις εύκολους βαθμούς με τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ. Εμείς παίζουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Επόμενος στόχος είναι να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με αυτό το μπάνιο..ζαλίζεσαι!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με αυτό το μπάνιο..ζαλίζεσαι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ