2012-05-03 08:43:05
Φωτογραφία για Η κρίση χτύπησε τον Νίκο Παπαδάκη
Δεν χορταίνει να βλέπει κανείς τον Νίκο Παπαδάκη, ωστόσο το διάσημο μοντέλο και παρουσιαστής απουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα....

Έχει εκφράσει πολλάκις την αγάπη του για την τηλεόραση και το έκανε για άλλη μια φορά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Αγαπώ την τηλεόραση και μου λείπει. Νοσταλγώ τα πρωινά στο Mega».

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο “αποκλεισμός” αυτός έχει επηρεάσει την οικονομική του κατάσταση: «Έχω ζοριστεί πάρα πολύ στα οικονομικά. Είναι η δεύτερη σεζόν που είμαι εκτός τηλεόρασης», είπε στη “ Μεσημεριανή Μελέτη” και τόνισε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει λόγω της κρίσης.

Παρ’ όλα αυτά ο 41χρονος Νίκος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι είχε δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο χορευτικό σόου του AΝΤ1 “Dancing on ice”, αλλά την είχε απορρίψει γιατί δεν τον ενδιέφερε.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Είχα συναντήσει τους υπεύθυνους του σόου και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει ο πάγος και το πατινάζ αλλά θεωρώ ότι μπορώ να δώσω πιο πολλά στην παρουσίαση απ’ ό,τι στο διαγωνιστικό κομμάτι»
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ