2015-03-19 20:55:56
Φωτογραφία για «ΒΟΜΒΑ» ΚΑΙ... ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ!
Ο μάνατζερ του Μπάλας Μέγιερι, Γιάνος Χρούτκα, μιλώντας σε ουγγρικό ΜΜΕ που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ούγγρο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού!

"Ναι, για τον Μπάλας υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και από ομάδες της Μπουντεσλίγκα και της Τουρκίας", ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Μέγιερι αφήνοντας στη συνέχεια... αιχμές για την ερυθρόλευκη διοίκηση:

"Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια σχέση με τον Μέγιερι και την απόφαση του Ρομπέρτο για το αν θα φύγει ή θα μείνει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μπάλας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Ρομπέρτο έχει ακόμη έναν χρόνο. Βέβαια, έχει παίξει τόσο καλά που ίσως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση έδειξε πως ήθελε να κρατήσει τον Μπάλας, αλλά από τότε δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά ανανέωσης. Κι αυτό παρότι η υπόσχεση επαναλήφθηκε τον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παλιός στην ομάδα κι είναι κοντά στο πέμπτο του πρωτάθλημα. Νομίζω πως άξιζε περισσότερη προσοχή…", κατέληξε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ