2012-05-03 13:07:22
Φωτογραφία για Μ. ΖΑΜΠΙΔΗΣ: Oι γυναίκες και η αποχή του από το σεξ!
Καλεσμένος στην εκπομπή Movies & Stars στο MTV ήταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης...

Ο πρωταθλητής του kick boxing μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ στη ζωή του.

“Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή είναι τόσο καλή όσο η επαγγελματική μου. Έχω πολλά πάνω και κάτω. Είναι άστατη. Η προσωπική μου ζωή δεν είναι σταθερή. Το γεγονός ότι είμαι σε μια τέτοια εγρήγορση επαγγελματική και μπαίνω στον έναν αγώνα μετά τον άλλο, δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο για γάμο” εξήγησε ο γνωστός αθλητής, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε:

“Ένας αθλητής πρέπει να μην κάνει σεξ 3 μέρες πριν τον αγώνα. Μέχρι δηλαδή και πριν 3 μέρες είναι ελεύθερος. Εγώ προσωπικά έχω μπει σε πολύ μεγάλες περιόδους αποχής.  Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία είχα κάνει 6μηνη αποχή από το σεξ γιατί παράλληλα έκανα και έναν πνευματικό αγώνα. Είχε σημαντικό ρόλο η στέρηση και η πειθαρχία του μυαλού.  Οι 6 μήνες ήταν τεράστια εμπειρία  και τότε θυμάμαι είχε λειτουργήσει θετικά, τουλάχιστον στο προπονητικό μου κομμάτι”.

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει κτητικός με τις συντρόφους του: “Στον έρωτα είμαι πολύ δοτικός, μπορώ να πω ότι είμαι κτητικός αλλά βασικά λέω ανοιχτά ό,τι αισθάνομαι και τα καλά και όσα με ενοχλούν. Αν μου φέρεσαι καλά, πολλαπλασιάζω επί 10, αν μου φέρεσαι έτσι κι έτσι, σηκώνω άμυνες και μαζεύομαι”.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ