2015-03-21 09:47:05
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 19-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 19:30 (Novasports 3) τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ρέντη (κεκλεισμένων των θυρών) με στόχο τη διεύρυνση του εντυπωσιακού σερί που τρέχει σε βάρος των πρασίνων

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (19:30, Novasports 3) με μοναδικό στόχο τη 19η διαδοχική νίκη σε βάρος των πρασίνων.

Το πρόγραμμα για την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού περιλαμβάνει στροφή στο πρωτάθλημα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ρέντη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Κόντρα στον 6ο της κατάταξης Παναθηναϊκό τα ζητούμενα είναι δυο για τους ερυθρόλευκους. Αφενός η νίκη και αφετέρου η αγωνιστική και ψυχολογική αντίδραση μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός τρέχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένα εντυπωσιακό σερί 18 διαδοχικών νικών σε βάρος των πρασίνων σε όλες τις διοργανώσεις και σήμερα θέλει να το διευρύνει σημειώνοντας τη 19η σερί νίκη. Η προετοιμασία του Θρύλου ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη ενώ το μενού περιλάμβανε και βιντεοθεραπεία.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ