2012-05-03 16:02:04
Φωτογραφία για Ολική ανατροπή στο διαδίκτυο για τις εκλογές - Λέτε να τρίβουμε τα μάτια μας;
του Παναγιώτη Γεωργογιαννοπουλου

Τα πάνω κατω και απο ανατροπή σε ανατροπή είναι μέχρι στιγμής οι δημοσκοπησεις των εκλογων δίνοντας διαφορετικά στατιστικά με σημαντικές διακυμάνσεις κάθε φορά που δημοσιοποιούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το διαδίκτυο, τελευταίες μυστικές δημοσκοπησεις φέρνουν τα πάνω κατω στην πολιτική σκηνή δίνοντας στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με 12%,στο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ 11% και ακολουθούν με 10% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 9% το ΚΚΕ, 6% η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενω στα 3% ακολουθούν οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ο ΛΑ.Ο.Σ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ.

Μέχρι και πριν λίγες μέρες οι δημοσκοπησεις έδιναν 19% στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 14% στο ΠΑΣΟΚ, 13% στο ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούσαν με 12% η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με 11% οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 9% το ΚΚΕ, 5% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τέλος ο ΛΑ.Ο.Σ με 3% και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ 2%.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι Ελληνες πολίτες σαμποτάρουν συνεχώς τις δημοσκοπησεις δίνοντας έτσι διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Ωστόσο σε όλες τις προβλέψεις μπροστά παραμένει ο κ. Σαμαράς που θεωρείται ως φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης.


Στο εξωτερικό παντός φαίνεται πως έχουν άλλες μετρήσεις καθώς ήρθαν στην κυριολεξία πολυ μεγάλες αλλαγές στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έκανε ξένη εταιρία.

Ακόμα και την πρωτιά λοιπόν φαίνεται να διεκδικεί ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τις μετρήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας δίνοντας του 15,18% με δεύτερο κόμμα στο 12,58% τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στην τρίτη θέση έρχεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με 11,94% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ σε απόσταση αναπνοής έχοντας 8,88% και 8,68% αντίστοιχα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται στην έκτη θέση με ποσοστό 7,38% και ακολουθούν με 5,62% η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με 3,40% οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και κλείνουν την δεκάδα ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,68% και τελος η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ με 1,40%, ενω ενα ποσοστό της τάξης του 15% είναι αναποφάσιστοι.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι όλες οι Ευρωπαϊκές εταιρίες στοιχηματισμου χρίζουν απόλυτο φαβορί για τη νίκη τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με αποδόσεις που διακυμενονται μεταξύ 1,06 εώς 1,09 την στιγμη μάλιστα που το ΠΑΣΟΚ φτάνει μέχρι και σε 32,00 απόδοση για να παρει τη πρώτη θέση.

Οι Ευρωπαίοι μπουκ δίνουν επίσης περισσότερες πιθανότητες στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μπροστά απο το ΚΚΕ.

Το τι πραγματικα θα συμβεί θα το μάθουμε σε λίγες μέρες!

kyparissianews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ