2012-05-03 17:03:02
Φωτογραφία για Τον βασάνισε με 36 ώρες sex
Ξαναχτύπησε η Γερμανίδα νυμφομανής, η οποία τον προηγούμενο μήνα είχε κλειδώσει έναν άντρα στο σπίτι της επειδή δεν άντεχε να της προσφέρει άλλο σεξ!!!

Νέο της θύμα είναι ένας Αφρικανός, τον οποίο εντόπισε η αστυνομία σε σκαλοπάτια πολυκατοικίας να κλαίει απαρηγόρητος. Όταν τον ρώτησαν τι είχε συμβεί εκείνος απάντησε: «Ω Θεέ μου, ήταν κόλαση, δεν μπορώ να περπατήσω, σας παρακαλώ βοηθήστε με!».

Στην συνέχεια τους αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να της προσφέρει 36 ώρες σεξ πριν τον αφήσει να φύγει από το σπίτι της. Όπως εξήγησε στην συνέχεια ο άτυχος άντρας, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο λεωφορείο και όταν εκείνη τον κάλεσε σπίτι της να κάνουν «παρέα» εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Που να φανταστεί;

Όπως σας είχαμε πει, η συγκεκριμένη νυμφομανής έγινε γνωστή στις Αρχές, πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ένα απελπισμένο θύμα της, αρνήθηκε να της παρέχει παραπάνω σεξ από αυτό που μπορούσε και τότε εκείνη τον κλείδωσε στο σπίτι της.

Αυτός βγήκε στο μπαλκόνι και πήρε τρομαγμένος τις Αρχές λέγοντας «Βοηθήστε με. Θέλει να με σκοτώσει με σεξ»! Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της και σοκαρίστηκαν, όταν κατά την προσπάθεια «απεγκλωβισμού» του άντρα, δέχτηκαν και αυτοί σεξουαλική παρενόχληση από την 47χρονη γυναίκα.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ