2015-04-03 11:33:20
Φωτογραφία για Καζάνι που βράζει η κυβέρνηση: Οργή ΣΥΡΙΖΑ με Πανούση!
Ομαδικά πυρά εξαπολύθηκαν από τον Ν. Φίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ τον υπ. Παιδείας Α. Μπαλτά και τη Ραχήλ Μακρή κατά του Γ. Πανούση για το άρθρο του για τα επεισόδια και την Αστυνομία που φέρει τον τίτλο: Αριστερά του Τίποτα;

''Είναι υπουργός και όχι σχολιαστής'', ''Ο Πανούσης να ζητήσει συγγνώμη'' και ''κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τα ΜΑΤ'' είναι μερικές από τις βολές που δέχεται από ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη για το άρθρο του - φωτιά στα Νέα.

Όσοι από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται από το πρωί στα τηλεοπτικά παράθυρα επιτίθενται κατά του Γ. Πανούση.

''Ατόπημα το άρθρο, ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής'' δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Σύμφωνα με το Newsit, δηλητηριώδες ήταν το σχόλιο του υπουργού Παιδείας Α. Μπαλτά που δήλωσε στο Mega: Κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τα ΜΑΤ.


Αμέσως μετά ακολούθησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.

''Η άποψη μου είναι ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κατ΄αρχήν και δεν είναι σχολιαστής. Θεωρώ, λοιπόν ότι θα πρέπει να ζητήσει από κάποιους συγγνώμη και είναι, βέβαια, προσωπική μου άποψη αυτή, πολιτική. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει απόψεις στη Δημοκρατία, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μια θέση θεσμική και μάλιστα πολύ σημαντική, επομένως δεν μπορεί να είναι σχολιαστής ο κ. Πανούσης''.

Το άρθρο του Γιάννη Πανούση

Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν' αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι "χωρίς πρόσωπο".

Αριστερά και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά, σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο, δικαιοσύνη. Όποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική, κοινωνική, εθνική ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση, ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι "αδελφωμένοι" - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών, πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.

ΥΓ1: Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι "κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασισιτικό ότι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των "γνησιων"...

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι "καθαρόμαιοι" την "αριστερή Αστυνομία". Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και να ναι,ποιοι εκπροσωπούν την Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ