2015-04-12 21:24:11
Φωτογραφία για ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, με τους πιτσιρικάδες του Θρύλου να πραγματοποιούν τη Μεγάλη Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση και στη συνέχεια πήραν το διήμερο ρεπό τους.

Μάλιστα αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές των Νέων του Θρύλου, προτίμησαν να αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έτσι ώστε να ζλησουν τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Έτσι ανανέωσαν το... ραντεβού τους για τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ρέντη για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Superleague Κ20!

Οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη 16 Απριλίου στις 14:00, πρόκειται να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, για την 5η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ματς το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως... ντέρμπι, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος είναι ο διεκδικητής του τίτλου από τους Νέους του Ολυμπιακού, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague Κ20!

Μάλιστα σε περίπτωση νίκης τους οι ερυθρόλευκοι αποκτούν μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ