2015-06-12 17:27:18
Φωτογραφία για ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Την πρώτη του συνέντευξη ως... προπονητής της Φενέρμπαχτσε παραχώρησε ο Βίτορ Περέιρα στο επίσημο κανάλι του τουρκικού συλλόγου. Υποσχέθηκε επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ... απέφυγε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό.

Ο Βίτορ Περέιρα τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τουρκικού Τύπου. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε χαιρετίζουν την απόφαση της διοίκησης των «καναρινιών» αναφορικά με την πρόσληψη του και οι προσδοκίες που υπάρχουν για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι μεγάλες, ωστόσο όπως δηλώνει ο ίδιος είναι αποφασισμένος να πετύχει στην ομάδα της Πόλης.

«Γνωρίζω πόσο αγαπούν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε την ομάδα τους. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα παίξουμε επιθετικό και συνάμα ελκυστικό ποδόσφαιρο προκειμένου να γεμίζουμε σε κάθε αγώνα το στάδιο. Θέλω πάντα να κερδίζω και να κατακτώ τρόπαια. Για αυτό ήρθα εδώ».

Ο Περέιρα, απέφυγε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό αλλά... στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν Ελλάδα και Τουρκία το ποδόσφαιρο.


«Ελλάδα και Τουρκία μοιάζουν πολύ. Υπάρχει το ίδιο πάθος από τον κόσμο. Όλοι περιμένουν νίκες. Μου αρέσει να υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες».

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη σημασία της σκληρής δουλειάς σημειώνοντας πως είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για τη νέα αποστολή του.

«Προτού συμφωνήσω με την Φενέρμπαχτσε μίλησα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Έχω το όνομα, την φήμη και το παρελθόν. Για μένα πάνω από όλα είναι η ομάδα και θα είμαι δίκαιος στις προπονήσεις.

Είμαι αφοσιωμένος στην δουλειά μου και στο πως θα πετύχω με την Φενέρμπαχτσε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ