2015-06-14 11:55:05
Φωτογραφία για Συγγνώμη Βαλς για τη «γκάφα» με το κυβερνητικό αεροσκάφος
Μετανιωμένος για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να μεταβεί στο Βερολίνο με δυο από τα παιδιά του για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche, αναγνωρίζοντας ότι διέπραξε «γκάφα».

«Είναι ένα μάθημα που θα πρέπει να πάρουμε. Ήταν ένα λάθος, μια γκάφα. Κατάφερα να δώσω την εντύπωση στους Γάλλους ότι δεν αφιερώνομαι αποκλειστικά σε αυτούς. Λυπάμαι» δήλωσε στην JDD ο Γάλλος πρωθυπουργός κατά το πέρας τριήμερης περιοδείας του στα γαλλικά νησιά Ρεϊνιόν και Μαγιότ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Odoxa, δύο Γάλλοι στους τρεις θεωρούν ότι το ταξίδι του στο Βερολίνο με κυβερνητικό αεροσκάφος προκειμένου να παρακολουθήσει με δύο από τα παιδιά του τον ποδοσφαιρικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι το «σοβαρό» και το 68% κρίνει επίσης ότι η μετακίνηση αυτή ζημίωσε την εικόνα του Γάλλου πρωθυπουργού.


Εξάλλου για μεγάλη πλειοψηφία των Γάλλων (58%) η απόφασή του να «καταβάλει ο ίδιος το αντίτιμο του ταξιδιού για τα δύο παιδιά του, δηλαδή 2.500 ευρώ» δεν κλείνει το θέμα.

«Όπως όλοι οι πατεράδες, κυρίως αυτοί που απουσιάζουν συχνά, μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους γιους μου», δήλωσε ο Βαλς στην εφημερίδα. «Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, με την Μπάρτσα. Αυτό συνδέεται με την οικογένειά μου, οι Γάλλοι το γνωρίζουν, μου μιλούν γι’ αυτό στον δρόμο», πρόσθεσε.

«Αλλά είμαι πρωθυπουργός, οφείλω να είμαι άμεμπτος. Κατανοώ ότι οι Γάλλοι που δεν καταφέρνουν να βγάλουν τα έξοδα του μήνα μπορεί να σοκαρίστηκαν από αυτήν την άνεση. Ήταν μια γκάφα, δεν πρέπει να κάνω δεύτερη», παραδέχθηκε ο Βαλς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ