2015-07-17 07:33:06
Φωτογραφία για Αναζητείται ο οδηγός του φορτηγού που τραυμάτισε 57χρονη γυναίκα στην Τούμπα... [photos]
Τον οδηγό του μικρού φορτηγού που παρέσυρε και τραυμάτισε μία 57χρονη έξω... από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης , αναζητάει μέχρι και αυτή την ώρα η αστυνομία.

Ήταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι χθες όταν ένα φορτηγάκι που κινούνταν με ταχύτητα μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου (πάνω από 60 χιλιόμετρα), κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και παράσυρε τρεις πάγκους , από τοπικό πανηγύρι που υπάρχει στην περιοχή. Ο τελευταίος πάγκος στην σειρά κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να καταπλακώσει μία 57χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Άμεσα εκλήθη από περίοικους ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο Γεννηματάς , εκεί όπου διαπιστώθηκε πως ευτυχώς έφερε μόνο θλαστικά τραύματα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε αρχικά για να δει τι συνέβη, ενώ στην συνέχεια έδωσε το όνομά του και τις πινακίδες του αυτοκινήτου και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά η αστυνομία δεν έχει μπορέσει μέχρι στιγμής να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και γι’ αυτό δεν έχει συλληφθεί.

Εν τω μεταξύ οι μικροπωλητές ζητούν να αναλάβει της ευθύνες του ο δήμος, καθώς όπως τονίζουν, θα έπρεπε να απαγορεύσει την διέλευση οχημάτων από περιοχές που υπάρχουν σε εξέλιξη λαϊκές αγορές ή πανηγύρια

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ