2015-07-22 16:33:45
Φωτογραφία για ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
Με ψήφους 4-2 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδέχθηκε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο αποφάσισε η ΕΕΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναβολή για την Τρίτη 28.07.15 ώρα 12:00, προκειμένου να κληθεί ο κ. Δ. Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής προς παροχή διευκρινήσεων".

Από αυτό γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ανάκληση της μεταβίβασης και μένει να δούμε το σκεπτικό και ποιες θα είναι συνέπειες για τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ