2015-08-06 10:49:40
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ... ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;
Ήταν ο παίκτης που ήρθε με μεγάλες προσδοκίες στον Ολυμπιακό, δώθηκε μάχη κυριολεκτικά για την απόκτησή του αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα πίσω από τον Φράνκο Χάρα για την παραμονή (ενός εκ των δύο) στο λιμάνι τη νέα σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον Άλαν Πουλίδο που δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο στον Μάρκο Σίλβα μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τον Φράνκο Χάρα που έχει "σκιστεί" μέχρι στιγμής για ν'αποδείκει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ξεκαθαρίζουμε ότι οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει έχει ανάγκη τις θέσεις των ξένων, αλλά όπως προαναφέραμε πιο κοντά αυτή τη στιγμή είναι να πάει κάπου δανεικός ο Πουλίδο, παρά να φύγει ο Χάρα.

Αν κάποιος κρίνει από τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας φέτος, μόνο... παράλογη δε θα βρει την κατάληξη αυτή, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Μάρκο Σίλβα που μέσα στις επόμενες μέρες θα δώσει τις κατευθύνσεις του, σε συνάρτηση πάντα και με τους παίκτες που θ'αποκτηθούν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τοστ: «Μας προσέγγισε η Renault»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τοστ: «Μας προσέγγισε η Renault»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ