2015-08-06 13:10:57
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΕΙ η Τατιάνα: Δεν αντέχω άλλα χαστούκια
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η «βία» που διαρκώς δέχεται έχει εξαντλήσει την υπομονή της και είναι πλέον αποφασισμένη να πάρει τα μέτρα της. Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεσπά! Θέλει ο εφιάλτης της να λάβει τέλος.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν το γάμο της να περνά κρίση είναι σαν χαστούκι για εκείνη. Παρά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι κακές γλώσσες δεν λένε να σταματήσουν. Το γεγονός μάλιστα πως κάποιοι χαρακτήρισαν ψεύτικη την εικόνα που έβγαλε προς τα έξω με το σύζυγό της στη βάφτιση όπου έγινε νονά λειτούργησε ως το τελειωτικό χτύπημα. Όλη αυτή η παραφιλολογία την έχει βγάλει εκτός εαυτού και δεν μπορεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.

«Εμένα με τον Ευαγγελάτο μας "χωρίζουν" εδώ και 17 χρόνια. Δέκα φορές το χρόνο είτε χωρίζουμε είτε με κερατώνει είτε πεθαίνει είτε είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι. Είναι σαν κακοποίηση», παραδέχεται, χωρίς να κρύβει την οργή της
. Τα όσα ακούγονται την πληγώνουν σαν μαχαίρι στην καρδιά, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει γιατί κάποιοι θέλουν το κακό της. Στη σκέψη και μόνο πως όλες αυτές οι «κακοήθειες» μπορούν να πικράνουν τα δυο της παιδιά, Νικόλα και Λυδία, τρελαίνεται. Αν και ο πόνος που ένιωθε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση διαβάζοντας τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις ήταν απερίγραπτος, δεν κρύβει πως υπάρχουν φορές που και σήμερα δεν μπορεί να τον αντέξει. Παρότι προσπαθεί να σφίξει τα δόντια κάνοντας υπομονή, αν όλα αυτά συνεχίσουν, είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα διακστήρια. Η οικογενειακή γαλήνη είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να την απειλήσει ξανά.

«Πυροσβέστης» ο Νίκος

Οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχτηκε με αφορμή τη βάφτιση της μικρής Νάντιας της προκάλεσαν σοκ. Βλέποντας τη σύζυγό του φανερά ταραγμένη, ο Νίκος προσπάθησε να την ηρεμήσει. Εκείνος είναι, άλλωστε, που σε τέτοιου είδους καταστάσεις αναλαμβάνει χρέη «πυροσβέστη». Μια αγκαλιά του και ένα τρυφερό φιλί είναι αρκετά για να εξαφανίσουν το θυμό της, γι' αυτό και είναι απαραίτητα τέτοιες στιγμές. «Ο Νίκος δεν θεωρεί σωστό να ξεκινήσουν έναν πόλεμο μηνύσεων και αγωγών, γι' αυτό προσπαθεί να τη συγκρατεί», αποκαλύπτει άτομο από το στενό τους περιβάλλον. Η στάση αυτή του Ευαγγελάτου ανακουφίζει την Τατιάνα, αφού γνωρίζει και εκείνη πως, μετά από σχεδόν 20 χρόνια κοινής πορείας, δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Ξέρει καλά πως η φλόγα της αγάπης τους είναι πολύ δυνατή και κανένα «χτύπημα» δεν μπορεί να τη σβήσει.
Πηγή: YES Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ