2015-08-06 13:57:36
Φωτογραφία για Μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι; Κι όμως γίνεται...
Φυσικά και δεν έχουμε όλοι αυλές και κήπους ώστε να απολαύσουμε το ψήσιμο. Και το μπαλκόνι όμως, μπορεί να μας δώσει λύση Πέρασαν οι εποχές που ντουμάνιαζε ο τόπος όταν άναβες φωτιά γιατί πλέον υπάρχουν εκκινητές κάρβουνου και πιεζοηλεκτρικοί μηχανισμοί για εύκολο άναμα και προετοιμασία.

Επιπλέον οι ψησταριές διαθέτουν και εξαερισμό και άρα μειώνονται οι εκπομπές καπνού κατά το ψήσιμο.

Οι αντικολλητικές σχάρες που δεν κρατάνε υπολείματα τροφών και τα συστήματα που συγκεντρώνουν τα περιττά λίπη σε απαλλάσουν απο τις επικίνδυνες σπίθες και τις αναφλέξεις. Γενικότερα τα bbq είναι πλέον εύκολα στη χρήση και κατασκευασμένα με κανόνες ασφαλείας άρα έχεις μειωμένες πιθανότητες για ατυχήματα.

Όσο για την αισθητική, είναι κι αυτή σημαντικό κομμάτι. Τα νέα bbq είναι στυλάτα με βάσεις και καλύμματα που δεν προσβάλουν την αισθητική του γείτονα ούτε φωνάζει η γυναίκα σας πως τα παρατάτε όλα μέσα στη μέση. Και για τα ακόμα μικρότερα μπαλκόνια, τη λύση δίνουν τα φορητά, compact ή συναρμολογούμενα bbq.

Tips: ψήσε ένα σουβλάκι παραπάνω και κέρνα το διαχειριστή της πολυκατοικίας. Aν είναι περίεργος, το αποτέλεσμα θα τον δικαιώσει και θα ξεχαστεί το θέμα...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ