2015-08-08 18:24:06
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε 22χρονο Βούλγαρο που εξαπατούσε ηλικιωμένους
Εξιχνιάσθηκαν από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Ηπείρου. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός... 22χρονου Βούλγαρου, για απάτη και κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο 22χρονος, προσέγγιζε ηλικιωμένους, προσποιούμενος τον δικηγόρο και με το πρόσχημα της δήθεν σύλληψης και φυλάκισης συγγενικών τους προσώπων, για πρόκληση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος,τους έπειθε να του παραδίδουν χρηματικά ποσά,ως εγγύηση για την αποφυλάκιση τους.Σύμφωνα με πληροφορίες,οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ιωαννίνων, αξιοποιώντας πληροφορίες,συνέλαβαν τον 22χρονο στην περιοχή της Δροσιάς στα Γιάννενα, την ώρα που είχε βγει από το σπίτι ηλικιωμένης,την οποία προσπάθησε να εξαπατήσει.Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο νεαρός Βούλγαρος,τις τελευταίες ημέρες είχε διαπράξει απάτες σε βάρος ηλικιωμένων,στις περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, κατάφερε να αποκομίσει μεγάλα ποσά.Σε μια περίπτωση στην Άρτα κατάφερε και απέσπασε από ηλικιωμένη το ποσό των 600 ευρώ,ενώ από ηλικιωμένη στην Πρέβεζα το ποσό των 6.000 ευρώ!

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Άρτας,απ´όπου ξεκίνησε και την δράση του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ