2015-08-14 08:27:33
Φωτογραφία για ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Οξεία προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην Ολομέλεια τη Βουλής. Μάλιστα η αναφορά του στο «χάος με τους μετανάστες» προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. «Εσύ τα λες αυτά;», τον ρώτησε ο Πρωθυπουργός. «Ναι, εγώ. Οι υπουργοί σας πειραματίζονται με επικίνδυνες ιδέες, με τα ανοιχτά σύνορα και έχουν ανοίξει όλες τις διόδους εις βάρος της εθνικής ασφάλειας», είπε ο Στ. Θεοδωράκης, ο οποίος είπε στον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση ότι «Αν έχει απορίες για την μεταναστευτική πολιτική, μπορώ μία μέρα να σας κάνω φροντιστήριο».

 Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για την στάση του απέναντι στην πρόεδρο της Βουλής, λέγοντας: «Δύο μέρες εδώ μέσα γίναμε κομπάρσοι στην προσωπική παράσταση μίας εγωπαθούς και η ευθύνη είναι δική σας» και υπενθυμίζοντας ότι αρνείται να την αντικαταστήσει παρά τις προτάσεις που του κάνει.

 Ζήτησε ακόμη νέο εκλογικό νόμο, μείωση του μπόνους των 50 εδρών, σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών και περιορισμό της εξουσίας των κομμάτων και των υπαλλήλων τους.

«Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία από καθήκον απέναντι στους Έλληνες. Αυτή η συμφωνία είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για να περάσουμε στην εποχή της αλήθειας. Δεν σας εμπιστευόμαστε, αλλά δεν έχουμε άλλο δρόμο. Στηρίζουμε αυτή τη στιγμή αλλά συνεχίζουμε τη σύγκρουση μαζί σας ελπίζοντας ότι ο λαός την επόμενη φορά θα συνταχθεί με την αλήθεια», κατέληξε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ