2015-08-18 08:43:13
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες παρουσιάζονται να εξετάζουν πολύ "ζεστά" την περίπτωση του Ολλανδού επιθετικού, Ρίκι φαν Βολφσβίνκελ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες "ακούστηκε" ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ και "εκλεκτός" του Φρανκ Άρνεσεν για τη γραμμή κρούσης

Ο 26χρονος φορ δεσμεύεται με τη Νόριτς, που φέτος συμμετάσχει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, ενώ πέρυσι έπαιξε με τη μορφή του δανεισμού στη Σεντ Ετιεν (24 συμμετοχές, 5 γκολ).

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι ο Ολλανδός επιθετικός έχει κοστίσει στη Νόριτς 11 εκατομμύρια ευρώ, για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία έκανε εξαιρετικές χρονιές, ενώ εκείνο το διάστημα πραγματοποίησε και δύο συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αυτός, λοιπόν, φέρεται να είναι ο επιθετικός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα με τον Ζόνας. Ο Φαν Βολφσβίνκελ αρέσει πολύ και στον Μάρκο Σίλβα, ενώ το τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων τον είχε τσεκάρει και πέρυσι, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγγλικής ομάδας.

Οι ερυθρόλευκπο θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, ωστόσο η Νόριτς θα προτιμούσε να τον πουλήσει.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ