2015-08-19 03:00:34
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ... ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ...
Την… πόρτα του Ολυμπιακού για τον Τζίμι Ντουρμάζ χτύπησε η Τραμπζονσπόρ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν σταματούν οι τουρκικές… σειρήνες για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού είχε ακουστεί πολύ έντονα για τη Φενερμπαχτσέ αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοισέυματος μία άλλη ομάδα από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα η Τραμπζονσπόρ έχει στη λίστα της τον Σουηδό διεθνή και μάλιστα έχει κάνει ήδη μία πρώτη προσέγγιση στον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον των Τούρκων μέχρι στιγμής είναι σε... φιλολογικό επίπεδο, ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει πιο... επίσημο.

Ο 26χρονος μέσος ανήκει στους ερυθρόλευκους από τον Αύγουστο του 2014 και τη σεζόν που πέρασε, μέτρησε 20 συμμετοχές. Πάντως, με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, ο Ντουρμάζ έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ