2015-08-30 21:02:24
Φωτογραφία για CallReply: Cydia tweak new beta....για να συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την συσκευή ακόμη και όταν σας καλούν
Όταν λάβετε μια κλήση στο iPhone σας, η οθόνη κλήσης καλύπτει το σύνολο της οθόνης ενώ το τηλέφωνο καλεί. Έτσι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. ... 

Θα πρέπει είτε να απορρίψετε την κλήση ή να περιμένετε  το τηλέφωνο να σταματήσει το κουδούνισμα, σε περίπτωση που δεν θέλετε να σταματήσετε την δουλειά σας. Το νέο τσίμπημα CallReply, το οποίο είναι ακόμα σε beta λύνει αυτό το πρόβλημα, εμφανίζοντας ένα πανό που δείχνει "Αποδοχή" και τα κουμπιά «Απόρριψη». Το πανό είναι ακριβώς όπως  εμφανίζεται σε μια ειδοποίηση στο πάνω μέρος της οθόνης, χωρίς να καλύπτει το σύνολο της διεπαφής.

Μια άλλη χρήση αυτού του tweak είναι ότι όταν δέχεστε μια κλήση χρησιμοποιώντας το κουμπί του CallReply να αποδέχεστε την κλίση, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε ότι κάνατε πριν αφού η κλήση θα ενταχθεί στο παρασκήνιο. Η συσκευή θα εμφανίσει η προεπιλεγμένη πράσινη γραμμή που δείχνει ότι η  κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός από τις κανονικές κλήσεις το CallReply υποστηρίζει επίσης το FaceTime με κλήσεις βίντεο και ήχου και WhatsApp  υποστήριξη θα προστεθούν σύντομα.

Το CallReply είναι ένα χρήσιμο hack που μπορεί να κάνει τη ζωή των χρηστών ios ευκολότερη και για να το αποκτήσετε δωρεάν θα πρέπει να προσθέσετε το ρεπό του δημιουργού «http://apt.imokhles.com/»
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ