2015-08-31 23:22:50
Φωτογραφία για Πως να κάνετε να συνδεθεί ένα παλιότερο ρολόι Android με το Android Wear στο IOS
Όπως είπαμε και νωρίτερα η Google αποφάσισε για πρώτη φορά να κυκλοφορήσει την εφαρμογή της Android Wear για τα ρολόγια με το λειτουργικό της και στο ios... 

Η ανακοίνωση που υπήρχε λίγο πριν την κυκλοφορία της εφαρμογής στο επίσημο blog έγραφε πως η εφαρμογή είναι συμβατή προς το παρόν μόνο για το ρολόι της LG το Watch Urbane και θα είναι και σε όποιο μοντέλο κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Όμως τα πράγματα για άγνωστο λόγο που ίσως να πρόκειται για κάποιο περιορισμό της Apple δεν είναι ακριβώς έτσι.

Πολλοί χρήστες διαπίστωσαν πως η εφαρμογή και λειτουργεί και σε κάποια παλιότερα μοντέλα όπως το moto 360.

Και για να το διαπιστώσω και εγώ πειραματίστηκα με το LG G Watch R μου και δούλεψε κανονικότατα.

Αν και εσείς έχετε ένα ρολόι με λειτουργικό Android και θέλετε να πειραματιστείτε στο ιός ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που έκανα εγώ στο δικό μου.


1)Πρώτα από όλα κατεβάστε στο iphone σας που θα πρέπει να είναι από το 5 και πιο καινούργιο την εφαρμογή Android Wear από τον σύνδεσμο εδώ

2)Τοποθετήστε το ρολόι σας στην μαγνητική βάση του φορτιστή και στις ρυθμίσεις του επιλέξτε να γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Να σημειώσω πως το ρολόι σας πρέπει να είναι ενημερωμένο με την τελευταία αναβάθμιση της Google

3)Αφού περιμένετε για λίγο να γυρίσει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να το πάρετε από τον φορτιστή μόλις ανοίξει θα σας ζητηθεί να το αντιστοιχίσετε με το κινητό σας όπου και ανοίγετε την εφαρμογή Android Wear στο iphone για να το εντοπίσει.

4)Αφού εντοπιστεί πληκτρολογήστε τον κωδικό που θα σας υποδείξει και θα δείτε πως πλέον έχει συνδεθεί με το iphone σας και μπορεί να συνεργάζεται τέλεια.

Τώρα μπορείτε να παίρνετε τις ειδοποιήσεις να απαντάτε στις τηλεφωνικές κλήσεις να παρακολουθήστε την υγεία σας και το σπουδαιότερο να ζητάτε οτιδήποτε από το "OK Google" στα Ελληνικά που τα καταλαβαίνει άριστα.

Καλή επιτυχία και γράψτε τα δικά σας αποτέλεσμα στα σχόλια πιο κάτω.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ