2015-09-02 07:54:09
Φωτογραφία για Η μπάντα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και πάλι στο Φεστιβάλ Spasskaya Tower
Επανέρχεται δριμύτερη η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας της Ελλάδας στο παγκοσμίως γνωστό Φεστιβάλ στη Μόσχα, όπου μετέχουν στρατιωτικές μπάντες πολλών χωρών, «Spasskaya Tower 2015», όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Η πολυβραβευμένη ελληνική μπάντα, η οποία με τις εμφανίσεις της στην Κόκκινη πλατεία είχε ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους ρώσους θεατές, τα τελευταία χρόνια απουσίασε από τις εκδηλώσεις. Κάτι που είχε αποδοθεί σε πολιτικές πιέσεις, που είχαν ασκηθεί στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις να μην μετέχουν σε εκδηλώσεις στη Ρωσία, υϊοθετώντας, εμμέσως πλην σαφώς, την τακτική του «εμπάργκο» λόγω του Ουκρανικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ, λοιπόν, «από το Σάββατο 5 έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και η Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) θα συμμετάσχουν στο  Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015», στη Μόσχα, στη Ρωσική Ομοσπονδία. Το φεστιβάλ «Spasskaya Tower» διοργανώνεται από το 2008, ενώ φέτος θα συμμετάσχουν μουσικά συγκροτήματα από δεκατέσσερις (14) χώρες».

ΠΗΓΗ: http://gr.rbth.com/arts/music/2015/09/01/i-mpanta-tis-ellinikis-polemikis-aeroporias-kai-pali-sto-festival-spaskaya-tower_393753
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ